Hege Sky Mokkelbost.                       Brinchmannsvei 11.  6510 Kristiansund N.     (oo47) 93221596        e-mail:  hege_sky@hotmail.com  

                                                                       Bichon Havanais og Malteser

   

 

 

     Om oss:  

   Dette er Kennel Skystar.

          

 

 

Vi er en familie på to voksne (Hege og Ivar), to barn (Camilla og Marius) fire hunder (Millie, Donna, Aritha og Alicia), og en skillpadde. Vi bor i Kristiansund N. 

Jeg fikk min første hund Lussie når jeg var ca 9-10 år. En blanding av(vi tror) puddel, Schnauzer? Hun var sort og langhåret. Den fikk jeg etter at jeg hadde passet henne en masse ganger og de gamle eierne ikke ville ha den etter at den hadde bitt et barn i familien. Men hun var den snilleste hund, som fant seg i det aller meste. Jeg og min venninne var ivrige hundepassere så min hund kom også i kontakt med andre hanner. Blant annet en sort/hvit Papillon. Og dermed tok det ikke lang tid før vi hadde 5 nyfødte valper. Vi beholdte den ene Spotty. Og det er fra disse hundene jeg har falt for Havanaisen. For selv om de var blandingshunder var de veldig lik Havanaisen. Den gang tenkte vi barn lite på det å blande raser!

Siden alle i familien er allergisk utenom meg, var det også veldig lett å velge rasen Havanais. Etter å ha satt meg på vent til et kull av Eliv Glette (Norges første oppdretter av Havanais, og et leksikom på rasen) falt jeg pladask for den ene valpen som så nesten prikk lik ut som min tidligere Spotty! Det måtte jo bare være sjebnen!

Dermed fikk jeg min første Havanais (Millie) i september 2005. Året etter, i juli kom (Donna) vår Malteser til oss.

Våre hunder er en del av familien, og er vel det en kaller "sofahunder" !

I vårt oppdrett settes helse og velvære over alt! Hundene har alle vaksiner, er øyelyst, Patellasjekket og hjertesjekket.

Jeg  er frisør, og det kommer godt med når en har slike raser!!!

Jeg er blitt bitt av utstillingsbasillen, og drar på de utstillinger jeg kan innen rimelig rekkevidde. (Se Utstilling)

Når jeg ikke er på utstillinger er det som regel synging i Operaen eller andre steder som står på plakaten. I 2006, var som dere ser, Millie også med på scenen i operaen "Elskovsdrikken". Hun kom da også i den sammenhengen på "NORGE RUNDT" i en reportasje om "Jakten på den høye C". 

                                 

Vår datter Camilla (F:12.11.92) har også vært med meg på de aller fleste utstillinger. Hun stilte Millie i "barn og hund" 05.03.06 i Eide og ble nr 4. 

                   

                 

                        Camilla på Tahiti scenen.

 Camilla's hverdag består som regel av musikk, musikk, musikk! Hun synger, spiller gitar og piano. Hun vant den lokale idol konkuransen, og spilte på Ung Tahiti under Tahiti festivalen. Hun skriver egne låter og har fått hjelp til å lage noen demoer. Hun er også nå med på den siste platen av Mads Belden. For å høre dem kan du  gå inn på:                                                                                                          http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=182787541

Camilla er n fredig på musikklinja og har flyttet til Trindheim.

Og var med sammen med meg på "Det store korslaget" TEAM ELG som gikk på TV2 i 2009.

 

    ______________________________________________________________________________________

                                                             

Marius (F:07.09.88) har gått 3 år på idretts gymnas på Tingvol. Han har etter det jobbet på Netcom's kunde service. Men har nå begynt å jobbe på plattform som tilkomstekknikker. På fritiden er Marius trener for turnforeningens elite jenter. Marius er også pappa til lille Johannes som er født 09.08.08. Marius bor for tiden hjemme hos oss i første etasje.